Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Nurel Enver Taner Gaziantep Olgunlaşma Enstitüsü

Telefon : 0(342) 2500168
Belgegeçer : 0(342) 2500178
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://antepolgunlasma.meb.k12.tr
Adres : Nuripazarbaşı Mahallesi Aşık Mahsuni Şerif Caddesi No12 Şahinbey/GAZİANTEP
VİZYON : Eğitim öğretim ve yönetimde kalite anlayışını özümsemiş bir strateji ile geleneksel el sanatlarımızı yenilikçi yaklaşımlarla sentezleyerek ülkemize güç, bulunduğumuz coğrafyadan da tüm dünyaya değer katmak.
MİSYON : Unutulmaya yüz tutmuş Türk Giyim ve El Sanatları alanlarında, sürdürdüğü araştırmalar doğrultusunda verdiği eğitim öğretimle geçmişten gelen bilgi birikimini gelecek kuşaklara aktaracak araştırmacı, teknolojik gelişmelere ayak uydurabilen, bilgi paylaşımı yapabilen ve paylaşılan bilgiler vasıtasıyla yeni kişilere, kurumlara ulaşarak işbirliği fırsatları yaratan nitelikli bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : Kurumumuz Yeni Kurulmasına Rağmen Birçok Alanda Atölyelerini Kurarak Çalışmalarına Başlamıştır.

Derslik :1
Atölye-İşlik :21
Toplantı Salonu :1
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1500
Öğretim Şekli :Yaygın Eğitim
Saatler : Haftaiçi 08:30 - 17:30
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgaz
Pansiyon : 0
Servis : -
Ulaşım : Toplu Taşıma
Yerleşim Yeri : Düztepe Çamlık İçerisinde Hürriyet Ortaokulunun Karşısı, Eski Halı sahanın yeri
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Merkez
Kontenjan Bilgileri : -
Taban-Tavan Puan Bilgileri : -
Okulun Sınav Başarı Durumu : -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : -
Sportif Etkinlikler : -
Bilimsel Etkinlikler : -
Proje Çalışmaları : 1- 2017 Yılı Ekim ayında ‘’Kutnu ve Sedefin Zeugma’da Buluşması’’ isimli tema/proje çalışmasına başlanmış ve 06.03.2020 tarihinde Sergi ve Kıyafet sunumu yapılarak sonlanmıştır. 2- 2018 yılı Ekim ayında ‘’Barak Kültürü’’ isimli tema/proje çalışmasına başlanmış ve 3 yıllık bir çalışmanın sonucunda; 11.11.2021 tarihinde “Gaziantep Büyükşehir Belediyesi,Gaziantep Üniversitesi, Oğuzeli Belediyesinin destekleri ve Türk Tarih Kurumu, Türk Dil Kurumu ile Unesco Türkiye Milli Komisyonu’nun katılımlarıyla “Uluslararası Orta Asya’dan Anadolu’ya Baraklar Sempozyumu” ve “Barak Kültürü” Sergi ve Kıyafet sunumu yapılmıştır. 3- 01.09.2019 tarihinde başlanan 3 yıl süreli “ Bereketli Hilal’de Göbeklitepe” isimli tema/proje çalışması devam etmekte olup, Mayıs 2022 de Sergi ve Kıyafet sunumunun Şanlıurfa’da yapılması planlanmaktadır. 4- 01.09.2019 tarihinde başlanan 3 yıl süreli “Mezopotamya’da Hamam Kültürü” isimli tema/proje çalışması halen devam etmektedir. 5- 2021 yılında “Deskar-ı Kilis” isimli tema/proje çalışmasına başlanmış ve 3 yıl süreyle devam edilecektir. 6- 2021 yılında “Surre Alayları” isimli tema/proje çalışmasına başlanmış ve 3 yıl süreyle devam edilecektir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : -
Diğer Hususlar : -
Yazdır :